Infiintare Firma Cluj

Birou infiintari, modificari si radieri firme Cluj

Despre noi!

Ma jos aveti detaliile despre echipa noastra

     Echipa tanara, dinamica si cu experienta de peste 7 ani in domeniu, oferim sfaturi calificate atat pentru persoane fizice si juridice romane, cat si pentru cele straine, in urmatoarele limbi: romana, engleza si italiana!
     Echipa noastra dispune de pregatirea si competenČ›a necesara pentru a investiga si identifica problemele referitoare la obiectivele, procedeele si metodele conducerii firmei dumneavoastra.
     Ne adaptam nevoilor fiecarui client in parte, astfel incat sa va putem oferi solutii clare si prompte, indiferent de domeniul de activitate. Rezolvam orice speta cu celeritate si profesionalism, oferindu-va eficienta la fiecare pas.
     Prin numarul mare de dosare intocmite si solutionate favorabil de catre Registrul Comertului Cluj, echipa noastra a dovedit ca este capabila sa faca fata cu succes unor noi situatii si provocari.
     Va garantam ca apeland la serviciile noastre veti economisi timp, evitand cozile interminabile de la ghiseele Registrului Comertului Cluj. Va asteptam!

Inapoi la...

INFIINTARI

Vrei sa-ti infiintezi propria afacere? Te ajutam, indiferent de forma juridica aleasa, fara "bataie de cap" si in cel mai scurt timp!

RADIERI

Vrei sa-ti inchizi firma, dar crezi ca e prea complicat? Nimic mai simplu...tu aduci doar actele, iar de restul ne ocupam noi!

MENTIUNI

Deschizi/inchizi un punct de lucru? Sau poate vrei sa schimbi sediul social?